Digitala föreläsningar smart paketerat

HEM / DIGITALT

Fem Digiboxar

Många har nu arbetat länge på distans och det kan finnas behov av att motivera, inspirera och stärka medarbetargruppen. Digitalt finns också möjlighet att bjuda in till kundevent eller bara ses på en afterwork? Att mötas digitalt är nästan som på riktigt!

Vi har skapat fem Digiboxar och lovar att vi har en box för alla behov.

Small

Här får du en talare, en föreläsare, en av våra profiler placerad i en trevlig miljö där det finns tillgång till whiteboard och blädderblock. Både ljud, ljus och bild kommer att fungera utmärkt och du som uppdragsgivare sänder länk till den tekniska plattform ni använder för digitala möten i organisationen och har teknisk expertis som vår talare snabbt kan komma i kontakt med.

Medium

Den talare du bokar placerar vi i en studio där vi har en komplett teknisk lösning för livesändning. Vi ser till så att allt fungerar med ett team på två personer på plats med högkvalitativ utrustning, vi filmar bland annat med en Blackmagic Cinema 6k, vi riggar med headset och sänder på valfri streamingtjänst. Vi kan också sända med Zoom eller Teams.

Large

Upp till tre föreläsare på samma gång. Vi sänder från en studio och streamar till era deltagare med två kameror och möjlighet till visuella presentationer. Utrustningen är av bästa standard för film och TV-sändningar och vårt team på två personer säkerställer kvalitén. I detta paket kan vi även erbjuda live on tape. Det innebär att vi spelar in allt som om det var live men sänder i efterhand. Vi kan också sända med Zoom eller Teams.

XL

Med en av våra leverantörer sänder vi ditt evenemang från en stor studio central i Stockholm. Där dukar vi upp med TV-vägg för grafik, vi möjliggör rörlig grafik och ”skvallerskärmar” så att du ser i förväg vad som ska sändas till din publik. Här riggas det med fyra kameror och åtta mikrofoner som möjliggör lika många deltagare framför kamerorna. Allt övervakas och styrs upp av fyra tekniker.

XXL

I vårt största paket får du sitta tillsammans med våra designers och från grunden skapa precis den miljö och studio du vill ha. Vi lyssnar och ger dig råd och avsätter gott om tid för att allt ska bli skräddarsytt efter era önskemål. Vi kan dessutom bygga upp studion för sändningen i en valfri lokal om förutsättningar finns. Här finns alla möjligheter, tänk utanför ramarna. Ingenting är omöjligt, vi löser det!

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 073 420 42 75

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart