TALARNAS frukostföreläsningsvecka, FEM-I-RAD, den 26 november

Frida Boisen: Berätta aldrig det här

Välkommen in till oss och vad glada vi blir för att du hamnade just här!

Du är anmäld till torsdagen den 26 november då den ständigt aktuella Frida Boisen berättar om mammans avskedsbrev till henne: ”Nu fick du som du ville”. Frida tar oss igenom en stark, personlig resa, genom skam och skuld, men ger oss också hopp, insikter och viktiga enkla redskap på hur vi alla med våra ord och handlingar kan rädda en människa från att ta sitt liv.

(Här låg det en länk i samband med föreläsningen.)

Det är precis den här länken du ska klicka på för att komma rakt in till vår morgon den 26 november, vi startar exakt kl. 07.30. Och, precis som alltid, rekommenderar vi att du klickar in dig i god tid så att det inte blir trängsel i sista minuten i bredbandens universum.

Här är länken till Fridas bok. (Ange koden FRIDA när du betalar, så får du rabatt!)

En morgon som arrangeras av TALARNAS tillsammans med våra partners Strömstad SpaZelmerlöw & Björkman Foundation och Flowercut.

PS. Du vet att du kan vinna både böcker och hotellövernattningar om du hjälper oss att bjuda in några kollegor eller andra yrkesverksamma människor i ditt nätverk till den här dagen? I ditt bekräftelsemail fick du information om hur man gör.


Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart