BREAKFAST CLUB TALARNAS hösten 2023

Välkommen till TALARNAS BREAKFAST CLUB! Tillsammans med vår samarbetspartner Clarion Hotel Sign bjuder vi på TALARNAS även i höst in våra kunder till tre unika frukostträffar, där ni får chans att lyssna till tre spännande och ytterst aktuella föreläsare.

Clarion Hotel Sign bjuder på frukost i form av kaffe, smörgås och smoothie. 

Plats

Clarion Hotel Sign, Norra Bantorget i Stockholm

Tid

Frukost serveras mellan 07.45-08.15 Föreläsning: 08.15-09.00

Ett, två eller tre tillfällen

Välj mellan tre tillfällen (eller boka dig till alla tre): 21/9, 25/10 och 16/11

Du anmäler dig vid respektive datum här nedanför.

Gemensamt för höstens profiler är att alla tre är starka och spännande personer som på ett slagkraftigt sätt visar på vikten av eget ansvar och att alla kan göra skillnad. Oavsett om det handlar om självledarskap, övervinna motgångar eller vara med och påverka samhällsutvecklingen i rätt riktning.

Så, skynda dig att boka in dig och dina platser. Notera att denna inbjudan är till dig som själv bokar eller är med och bokar in talare och moderatorer till ditt företag eller organisation. Antalet platser är begränsat, varför vi har ett tak på två deltagare per arbetsgivare.

Berätta om du inte kommer (om du anmält dig)

OBS! Vi vet att dessa platser är åtråvärda, så kan du inte komma, glöm inte att avboka dig, så att någon annan kan gå (och så att ingen frukost går till spillo – vi är Sveriges första hållbara talarförmedling och precis som Clarion Sign brinner vi för hållbarhet!)

Varmt välkommen!


Vårens program:

Torsdagen den 21 september - Evin Cetin: Hur kunde dödsskjutningar bli en del av vår vardag? Och går de att stoppa?

I sitt jobb som advokat har Evin Cetin mött såväl offren som förövarna i det gängvåld som skakat om vårt svenska samhälle.
I sin debutbok Mitt ibland oss träffar hon huvudpersonerna själva: de som beställer morden, de som lever med ett pris på sitt huvud och de som rekryterar narkotikans barnsoldater. Genom deras berättelser kastar Evin nytt ljus på frågan ingen verkar kunna besvara: Vad är det som händer? Och går det att stoppa? Genom att dela med sig av sina erfarenheter från samarbeten med myndigheter, skolor och näringsliv, ger hon en verklig inblick i arbetet för att förebygga och bekämpa ungdomskriminalitet. Evin visar på ett fängslande och inspirerande sätt hur vi alla kan ta ansvar och bidra till en tryggare framtid för alla. Det här är en frukostföreläsning ingen borde missa.

Jag vill komma


Onsdagen den 25 oktober - Annika Kvist: Hållbar och hälsosam

Annika Kvist är föreläsaren och ledarskapskonsulten som har haft stor framgång med att visa hur vi kan bygga självledarskap och ledarskap som är hållbart på riktigt.
Det handlar om självledarskap utifrån hjärnans behov. Vad behöver hjärnan för att prestera och vara i balans? Den här morgonen kommer vi få svar på viktiga frågor som: Hur ska vi träna för att skapa mentalt välmående? Hur skapar vi nya hållbara rutiner som individer, i teamet och på arbetsplatsen som är anpassade till våra hjärnor. Hur sätter vi en riktning framåt och skapar aktiviteter och förutsättningar för en mentalt hållbar livsstil och kultur. Den här morgonen blir vi mentalt starkare, och vem vill tacka nej till det?

Jag vill komma


Torsdagen den 16 november - Fredrik Sträng: Nå toppen och må toppen

Fredrik Sträng är Närke-killen som var mobbad, notorisk höjdrädd och som gick i terapi för sin dödsångest till att bli Sveriges främsta höghöjdsklättrare med bl.a. sju toppar ovanför 8000 m och ett Guinness världsrekord. Efter klättringar på liv och död, och där Mount Everest var ett av bergen som Fredrik bestigit, så vet han att sin inställning avgör om han lyckas eller misslyckas, om han överlever eller inte. Nyckeln till framgång är att ha kul på jobbet, älska motvind och inse att om inte dina tankar, tal och beteenden för dig närmare ditt mål så bör du ändra strategi! Kom på en omtumlande och uppfriskade frukost, och var beredd på korsdrag!

Jag vill komma


Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart