BREAKFAST CLUB
TALARNAS x Clarion Hotel

 

Välkommen till TALARNAS BREAKFAST CLUB! 
Tillsammans med vår samarbetspartner Clarion Hotel Sign bjuder vi på TALARNAS in våra gamla, nuvarande och potentiella kunder till helt unika frukostträffar, där ni under varje tillfälle får chansen att lyssna till spännande och ytterst aktuella föreläsare. Clarion Hotel Sign bjuder på frukost där ni kan mingla med andra gäster och efter föreläsningen får ni möjligheten att prata med profilen samt boka den via oss på TALARNAS.

Plats:

Clarion Hotel Sign, Norra Bantorget i Stockholm

Föreläsare: 

Ewa Meurk, känd för att förklara hälsa ur ett ingenjörsmässigt perspektiv. Hennes föreläsningar är fyllda med humor och värme när hon på ett lättsamt och inspirerande sätt visar hur kroppens biokemi fungerar och att hälsa faktiskt går att mäta. Att alla ska förstå sin egen hälsa och ingen ska bli sjuk på grund av okunskap är hennes drivkraft.

Tid och datum:

16:e april.

Frukost serveras mellan 07.45-08.15 Föreläsning: 08.15-09.00

OBS! Begränsat antal platser. Så, skynda dig att boka in dig. Notera att vid fullbokade event prioriterar vi dig som är med och planerar, bokar eller föreslår talare och moderatorer till ditt företag eller organisation. Antalet platser är begränsat, varför vi har ett tak på två deltagare per arbetsgivare.

Berätta om du inte kommer (om du anmält dig)

OBS! Vi vet att dessa platser är åtråvärda, så kan du inte komma, glöm inte att avboka dig, så att någon annan kan gå (och så att ingen frukost går till spillo – vi är Sveriges första hållbara talarförmedling och precis som Clarion Sign brinner vi för hållbarhet!)

Varmt välkommen!


Program:

Tisdagen den 16 april - Ewa Meurk - Hälsoingenjören: Blodsockret i balansräkningen

Ewa Meurk är civilingenjören och företagsledaren som bytte bana mitt i livet och istället blev hela Sveriges Hälsoingenjör. 
Efter 22 år som VD med mycket personalansvar vet Ewa att friskvård handlar inte bara om att erbjuda gymkort utan att skapa en kultur av hälsa och hållbarhet som stödjer medarbetarna att nå sin fulla potential.

Alla människor är biokemiskt unika och har olika förutsättningar för att klara av dagens krävande arbetsmiljö. En förutsättning när det gäller hälsa och hållbarhet är därför att säkerställa att  medarbetarnas energiförsörjning fungerar optimalt. Det många kanske inte vet är att ett högt fasteblodsocker är en tydlig indikation på att den har blivit försämrad. Konsekvenserna kan vara trötthet och sämre mental prestation vilket är precis det man vill undvika.

Under denna spännande föreläsning kommer ni att få lära er att förstå VILKA markörer som indikerar en försämrad energiförsörjning och hur man kan mäta det. Målet är att alla ska förstå sin egen hälsa och få individuell hjälp för att nå sin fulla potential.

Välkommen till en föreläsning som kommer ge dig hälsokunskap som förändrar din framtid.

HÄR ANMÄLER DU DIG


Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart