BREAKFAST CLUB TALARNAS är tillbaka!

Välkommen till TALARNAS BREAKFAST CLUB! Tillsammans med vår samarbetspartner Clarion Hotel Sign bjuder vi på TALARNAS även i vår in våra kunder till tre unika frukostträffar, där ni får chans att lyssna till tre av våra allra mest spännande och aktuella föreläsare just nu. 

Clarion Hotel Sign bjuder på frukost i form av kaffe, smörgås och smoothie. 

Plats

Clarion Hotel Sign, Norra Bantorget i Stockholm

Tid

Frukost serveras mellan 07.45-08.15 Föreläsning: 08.15-09.00

Ett, två eller tre tillfällen

Välj mellan tre tillfällen (eller boka dig till alla tre): 14/3, 18/4 och 9/5

Du anmäler dig vid respektive datum här nedanför.

Vårens tre profiler är alla prisbelönta och väl etablerade talare, som alla talar om vikten av kommunikation och hur vi är mot varandra och hur vi alla kan vara med och göra skillnad. Så, skynda dig att boka in dig och dina platser.

Notera att denna inbjudan går till dig som själv bokar eller är med och bokar in talare och moderatorer till ditt företag eller organisation. Antalet platser är begränsat.

Berätta om du inte kommer (om du anmält dig)

OBS! Vi vet att dessa platser är åtråvärda, så kan du inte komma, glöm inte att avboka dig, så att någon annan kan gå (och så att ingen frukost går till spillo – vi är Sveriges första hållbara talarförmedling och precis som Clarion Sign brinner vi för hållbarhet!)

Varmt välkommen!


Vårens program:

Tisdagen den 14 mars - Olof Röhlander: mästare på motivation och självledarskap

Olof Röhlander har som licensierad mental tränare och före detta elitspelare i bordtennis i många år arbetat med egen och andras mentala kapacitet. Idag är han sedan länge en av Sveriges toppföreläsare med ett antal utmärkelser och sommarprat i bagaget. I hans senaste två böcker Motivationsrevolutionen och Bli din egen bästa vän visar han hur vi alla kan bli bättre på att skapa hållbar motivation och hur vi kan tysta vår egen inre kritiker och bli vår egen bästa vän. Den här morgonen kommer han dela med sig av några sina mest uppskattade tips för hur vi alla kan må bättre och fungera ännu bättre tillsammans. Och han kommer göra det på det sätt som bara Olof kan. Vi tror ingen vill missa den här morgonen.

Tisdagen den 18 april - Charbel Gabro: berör och utmanar vår tankevärld

Charbel Gabro älskar att beröra och utmana vår tankevärld. Med en sällsynt närvaro griper han tag i frågor om mångfald och inkludering. Han ifrågasätter och skakar om. Med sin begåvade retorik får han både svenskfödda som utlandsfödda att lyfta blicken, se sig själva utifrån och inse vad goda relationer innebär, på riktigt. Med stöd av forskning, sin egen erfarenhet av utanförskap och kulturkrockar samt arbete med människor på flykt, skapar Charbel skräddarsydda föreläsningar och workshops. Charbel är föreläsaren som inte liknar någon annan. Sagt om Charbel: "Alla borde bli drabbade av Charbel, för då skulle vårt land vara mer inkluderande". Nu är det din tur att få uppleva Charbel – vi tror denna frukost kommer bli fylld till bristningsgränsen.

Jag vill anmäla mig!

Tisdagen den 9 maj - Ami Hemviken: en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. Med ett stort mått humor och massor av energi delar Ami Hemviken med sig av sina kunskaper samtidigt som hon lyfter och inspirerar sin publik. Som beteendevetare är Ami dessutom skicklig på att förstå och analysera mekanismerna bakom vårt beteende och kan på så vis hjälpa oss att genom kommunikation kunna få till de förändringar som behövs. Nu när många organisationer står inför stora förändringar kan vi inte tänka oss en bättre föreläsare än just Ami Hemviken. Hon ger oss verktygen vi behöver för att få alla med på tåget. Denna frukost vill du inte missa!

Jag vill anmäla mig!

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart