Vill du, som vi, medverka till att göra världen lite bättre samtidigt som du bokar en av våra profiler?

HEM / OM OSS

Talarnas är den enda talarförmedlingen som drivs och ägs av några av Sveriges bästa talare. 

Vi vet vad vi pratar om och vi vet vad våra kunder kanske letar efter, behöver och vill ha.

Därför förmedlar vi bara de talare, moderatorer och underhållare som vi kan gå i god för själva. Vi kvalitetssäkrar alla våra profiler i en process som garanterar att du inte behöver undra, de profiler som finns på vår webb är de bästa inom sitt område. De är ledande, professionella och noggranna.

När vi bildade Talarnas var vi överens om att vi också ville arbeta för att göra världen lite bättre. Därför arbetar vi konkret och detaljerat mot FNs globala mål och tack vare vårt partnerskap med  ZELMERLÖW & BJÖRKMAN FOUNDATION  genererar varje förmedlat uppdrag ekonomiska medel till stiftelsens arbete för barn och ungdomars utbildning och trygghet i Kenya.

När du kontaktar oss får du en rådgivning som är alldeles kostnadsfri. När du bokar en av våra profiler betalar du ingenting extra. Det enda du gör är att du, tillsammans med oss, säkerställer att ditt arrangemang får den absolut bästa lösningen, att du är försäkrad om föreläsaren mot förmodan skulle bli sjuk samt att du samtidigt bidrar till en bättre värld.  

Välkommen till Talarnas!

Talarnas grundare är några av landets bästa talare:

Annika R Malmberg

Med 30 år i branschen och för många väl känd som den färgstarka föreläsaren som har fokus på att få samarbete och kommunikation att fungera. Hon är vår diplomat, en trygg kollega som ofta cyklar upp och ned för berg, paddlar i kanoter, springer flera mil, bakar och skriver böcker. Dessutom äger hon tre getter och två hundar.  

Tobias Erik Karlsson

Tobias är föreläsaren som lyfter fram inkluderingens avgörande faktor i alla sammanhang, den som slåss för varenda unge och, eftersom han har haft Covid, gärna kramar alla. Han är vår dörröppnare, vår kreatör och konstnärliga koreograf. Han äger inga getter men hävdar att han har en akvariefisk som ingen sett.

David Stiernholm

”Allt går att göra enklare” säger David och den som har lyssnat till honom eller läst någon av hans böcker är benägen att hålla med. David är vår struktör, vår organisatör, vår expert på processer och effektivitet. Han har fått oss alla att älska struktur lika mycket som han själv gör. David bor vid västkustens klippor och har inte bara en familj utan en hund också. Och en liten båt.

Frida Boisen 

Hon är inte bara journalist, hon är författare, föreläsare, moderator, programledare, superkommunikatör och digital influerare. Frida är vår raketmotor, drivmedlet som får oss alla att med glädje ta ett ännu längre kliv framåt, den som ser möjligheter där andra inte ser något alls. Hon har inga husdjur men väl en flygel i familjens lägenhet som vi alla är avundsjuka på.

Christina Stielli

Christina satte ordet ”arbetsglädje” på kartan när hon började föreläsa och skriva böcker i ämnet. Hon älskar struktur tack vare sin kollega, David. Hon är torpeden som får saker att hända och oss andra att skratta och svettas. Hon springer hellre än cyklar, pratar gärna italienska och har ägnat sommaren åt att lära sig galoppera.

Talarnas i pressen

Pressbilder för nedladdning

TILL BILDARKIV

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 073 420 42 75

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart