Vill du, som vi, medverka till att göra världen lite bättre samtidigt som du bokar en av våra profiler?

HEM / OM OSS

Talarnas är den enda talarförmedlingen som drivs och ägs av några av Sveriges bästa talare. 

Vi vet vad vi pratar om och vi vet vad våra kunder kanske letar efter, behöver och vill ha.

Därför förmedlar vi bara de talare, moderatorer och underhållare som vi kan gå i god för själva. Vi kvalitetssäkrar alla våra profiler i en process som garanterar att du inte behöver undra, de profiler som finns på vår webb är de bästa inom sitt område. De är ledande, professionella och noggranna.

När vi bildade Talarnas var vi överens om att vi också ville arbeta för att göra världen lite bättre. Därför arbetar vi konkret och detaljerat mot FNs globala mål och tack vare vårt partnerskap med  ZELMERLÖW & BJÖRKMAN FOUNDATION  genererar varje förmedlat uppdrag ekonomiska medel till stiftelsens arbete för barn och ungdomars utbildning och trygghet i Kenya.

När du kontaktar oss får du en rådgivning som är alldeles kostnadsfri. När du bokar en av våra profiler betalar du ingenting extra. Det enda du gör är att du, tillsammans med oss, säkerställer att ditt arrangemang får den absolut bästa lösningen, att du är försäkrad om föreläsaren mot förmodan skulle bli sjuk samt att du samtidigt bidrar till en bättre värld.  

Välkommen till Talarnas!

TALARNAS styrelse består av våra fyra grundare & delägare; Annika R Malmberg, Frida Boisen, Tobias Karlsson och David Stiernholm.

Annika R Malmberg

Över 30 års erfarenhet i talarbranschen och med sin bakgrund inom sälj och ledarskap har hon en ledande kompetens när det kommer till samarbete, kommunikation och ledarskap.  Som en av Sveriges mest populära och bokade talare sätter Annika fokus på relationer. Ett ämne hon också fördjupar sig i som artist, författare och expert. Annika brinner för hur vi kan göra för att bättre vårda våra relationer, bli bättre på att förstå varandra och kommunicera med varandra.  Annika har ett heltäckande kontaktnät som består av Sveriges bästa talare och moderatorer, och hon drivs av en stark vilja att förnya och förbättra branschen.

Tobias Erik Karlsson

En av Sveriges mest älskade tv-personligheter som brinner för sin mission att utrota utanförskap. Han har dansat dig sin in miljoner människors hjärtan med sin mångåriga medverkan i ”Let’s Dance” och är sedan flera år en av Sveriges mest berörande och uppskattade talare.

Han driver vid sidan av Talarnas, organisationen Du kan göra skillnad, för att skapa en tryggare skola. Tobias är expert på att inspirera till hur vi kan bryta destruktiva mönster och vända en negativ spiral till en positiv.  Tobias har ett otroligt kontaktnät inom svensk underhållning. Hans passion för samhörighet, trygghet och acceptans gör verkligen skillnad.

David Stiernholm

Sveriges ledande struktör, en av Sveriges mest populära talare och föreläser land och rike runt om hur vi kan göra för att bli mer strukturerade och nå en högre personlig effektivitet. Med en bakgrund som rutinerad ledare i näringslivet, kan David som ingen annan skapa förståelse för strukturens kraft och inverkan på effektiviteten såväl på arbetsplatsen som i privatlivet. 

David brinner för att göra det krångliga lätt – och är expert på att ge oss alla verktygen för att kunna leva mindre stressigt och mera lyckligt. Hans unika känsla för att initiera kloka processer, sätta smarta automatiseringar och digitala lösningar, är en enorm expertkompetens och tillgång.

Frida Boisen 

En av Sveriges mest uppskattade och bokade talare och moderatorer, som brinner för berättande som berör – och berättande som gör världen bättre. Hon är ambassadör för Friends och har tagit emot Kristallen som tv-programledare, är prisad författare, har en bakgrund som chefredaktör för några av Sveriges största publikationer, driver vid sidan av Talarnas, byrån Talk to the Heart och har varit vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands.

Frida har ett enormt driv och ett otroligt kontaktnät inom talar-, event och medievärlden. Hon har en passion för hållbar utveckling, positiv innovation, stark gemenskap, att våga mer och att tända nya tankar.

Talarnas i pressen

Pressbilder för nedladdning

TILL BILDARKIV

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart