TALARNAS är den enda talaförmedlingen där varje bokning leder till att göra världen lite bättre!

HEM / OM OSS

Varje gång du bokar en talare, moderator, konferencier eller underhållare via TALARNAS är du med och stöttar vårt samarbete med Zelmerlöw & Björkman Foundation och deras arbete i Kenya.

Varje bokning via TALARNAS leder till att en ung människa under en hel månad får skola, boende, säkerhet, trygghet på Kenswed och på så vis kan säkra sin egen framtid. 

Alla våra profiler är kvalitetssäkrade av oss på TALARNAS. Vi förmedlar endast personer som vi själva har ”sett på scen” och som vi vet är de bästa inom sina respektive områden. De är ledande, professionella och självklart noggranna i sina förberedelser och kontakter med sina uppdragsgivare.

När du kontaktar oss får du dessutom en rådgivning som är helt kostnadsfri. När du bokar en av våra profiler betalar du ingenting extra. Det enda du gör är att du, tillsammans med oss, säkerställer att ditt arrangemang får den absolut bästa lösningen. Snabbt, tryggt, enkelt – vi löser det. Samtidigt är du med och hjälper en ung människa till en mer hoppfull framtid.

TALARNAS grundades sommaren 2020 av fem talare: Annika R Malmberg Christina Stielli, Frida Boisen, Tobias Karlsson och David Stiernholm som alla ville utveckla talarbranschen.
Idag ägs och drivs bolaget av Annika R Malmberg, Johan Hamilton, Andreas Myrehag och Dominika Bloch.

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart