HEM / PODCAST

Talar den som tala ska..

I Talarnas Podcast får du veta det senaste om våra profiler, ta del av deras unika kompetenser och lära känna dem lite bättre. Varje vecka gästas podden av några av de mest aktuella föreläsarna, moderatorerna och underhållarna som intervjuvas av våra digitala talarförmedlare Dominika och Andreas. Lyssna på när våra profiler delar med sig av sina expertiser, erfarenheter, bästa tips och hemligheter. Var först med att få reda på senaste nytt om din favoritprofil och lär dig en massa på köpet. 

Talarnas podcast - en del av ett större koncept

Vi vet vad vi pratar om, vad våra kunder letar efter, behöver och vill ha. Därför förmedlar vi bara de talare, moderatorer och underhållare som våra ägare själva kan gå i god för. Alla profiler har kvalitetssäkrats i en process som garanterar att du inte behöver fundera, de som gästar vår podd är de absolut bästa inom sitt expertområde. De är ledande, professionella och noggranna. När du väljer att boka en föreläsare eller någon av våra andra profiler bidrar du samtidigt till att göra världen lite bättre. För varje förmedlat uppdrag skänker vi en summa pengar till Zelmerlöw & Björkman Foundation som täcker en hel månads skolgång för barn och ungdomar i Kenya.

Genom Talarnas podcast vill vi ge dig möjligheten att lära känna våra profiler och våra talarförmedlare bättre. Dominika och Andreas arbetar digitalt men enligt våra kunder känns de mer närvarande än många andra talarförmedlare som befinner sig på plats. Skicka in din förfrågan och se själv!

Lyssna på Talarnas podcast här.

:
:

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart