Talarnas hållbara partners

HEM / PARTNERS

För oss är det viktigt att jobba tillsammans med konferensanläggningar,  eventbyråer och andra aktörer inom mötesbranschen som har lika stort fokus på hållbarhet som vi har. Här hittar du de aktörer vi med glädje vill rekommendera för ditt kommande arrangemang.

Samtliga leverantörer som du hittar här tar ett stort ansvar för vår gemensamma miljö och kan leva upp till våra höga krav på hållbarhet, socialt ansvar och fantastiskt kundbemötande. Det är med stolthet vi kan rekommendera:

Fotografiska

Fotografiska Stockholm är Talarnas “Preferred Meeting Partner" Vi kan varmt rekommendera Fotografiska som mötesplats både för fysiska och digitala event. En konferens hos dem är inte som andra konferenser, deras inspirerande lokaler bjuder på en unik inramning. Fotografiska erbjuder också konferenslokaler för streamade möten, seminarier och digitala events.

Något utöver det vanliga är deras fantastiska F1 lokal. Här kan du verkligen få en visuell upplevelse genom den 55 meter breda väggyta som kan projicera vad du vill. Med ett knapptryck kan lokalens väggar förändras till en karibisk solvarm strand, franska alptoppar med snöiga backar eller ert eget kontor!

Fotografiska är en av världens största samlingsplatser för fotografi och en av Sveriges mest populära turistmål. Deras vision är att ständigt "Inspiring a more conscious world" och bidrar till samhällsdebatten genom att ställa ut fotografi som skapar engagemang och riktar fokus mot viktiga frågor som behöver lyftas.

Fotografiskas restaurang med matkreatör Paul Svensson i spetsen, går med sitt fokus på växtriket i bräschen för Det nya medvetna köket's Conscious Cuisine, och är utsedd till Världens Bästa Museirestaurang 2017.

Skepparholmen Stockholm

Skepparholmen Nacka är ett spa- och konferenshotell vackert beläget i Stockholms innerskärgård i Nacka. Från Stockholm city tar du dig hit på 20 minuter. Naturskön och välgörande miljö nära Stockholm.

Hotel Riviera Strand Båstad

Kom till Hotel Riviera Strand i Båstad och koppla av i beprövad badortstradition. Här bor ni precis vid stranden i en miljö som andas ledighet och modern elegans. Generösa rum och moderna möteslokaler.

Hotel Skansen Båstad

Händelsernas centrum på sommaren, återhämtningens tillhåll på vintern. Med panoramafönster åt havet, Bjäresmaker i köket och härliga gäster året runt, vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning.

Tomas Stålmark

En eventpartner där detaljerna gör skillnaden - allt för att du ska känna dig som gäst på din egen fest. Vi arbetar främst i fyra olika områden - konferenser, galor, sponsorsaktiveringar och publika event.

Steam Hotel

Steam Hotel är ett ångkraftverk från 1917, en plats där nya historier skapas. 18 våningar av industriromantisk stil vid Mälarens strand som andas historia, energi och hopp.

Bergendal

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former.

Strömstad Spa & Resort

Strömstad Spa & Resort har perfekt läge för nya idéer när du vill ha konferens på  Västkusten. Hos oss kan ni varva kreativa möten med ex fartfyllda aktiviteter på havet , ”exotisk” räktrålning och teambuilding.

Såstaholm Stockholm

Förr var Såstaholm pensionat för berömda skåde-spelare. Idag är herrgården ett scenkonstinspirerat konferenshotell perfekt för oförglömliga kick-offer, utbildningar och företagsevent.

Torekov Hotell

Tid för det goda livet. Hotell är det lilla personliga hotellet, med den goda  maten, de sköna spaupp-levelserna och den karga naturen runt knuten. Här får du tid och ro att njuta.

Eventyr

I alla tider har människor berättat. Om händelser, personer de mött och om saker de sett. Bra berättelser engagerar, inspirerar och skapar mening. Det är därför som Eventyr AB skapar upplevelser som berör. 

Hermes Group

Hermes Group skapar  unika upplevelser genom events och företagsresor inom och utanför Sverige. Man arbetar med innehållsplanering som berör med talare som sprider viktiga budskap.

SpringConf

Ska ni arrangera en kickoff, fest, kongress, konferens, jubileumsfirande eller företagsresa? Med kreativitet, engagemang och ett sammansvetsat team hjälper SpringConf er att lyckas med alla era event.

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart