Talarnas hållbara partners

HEM / PARTNERS

För oss är det viktigt att jobba tillsammans med konferensanläggningar,  eventbyråer och andra aktörer inom mötesbranschen som har lika stort fokus på hållbarhet som vi har. Här hittar du de aktörer vi med glädje vill rekommendera för ditt kommande arrangemang.

Samtliga leverantörer som du hittar här tar ett stort ansvar för vår gemensamma miljö och kan leva upp till våra höga krav på hållbarhet, socialt ansvar och fantastiskt kundbemötande. Det är med stolthet vi kan rekommendera:

Fotografiska

Fotografiska Stockholm är Talarnas “Preferred Meeting Partner" som vi varmt rekommenderar för fysiska, digital och hybrid-event. Oavsett vilken form av arrangemang kan du vara säker på att möta professionell och hängiven personal med en alldeles unik inramning tack vare makalösa, uppmärksammade och ständigt pågående utställningar.

Fotografiska har ingått ett långsiktigt partnerskap med event- och streamingteknikbolaget Adapt. Tillsammans har de skapat en helt ny hybridstudio för möten och events i Fotografiskas lokaler som kommer att stå klar i april 2021.    

I den nya hybridstudion kommer Adapt och Fotografiska att använda en del av den teknik som redan byggts in i lokalerna. Inte minst den effektfulla väggprojektionen där en enkel knapptryckning förändrar ett helt rum och förflyttar människor mellan olika miljöer man själv får välja på. Alla gäster som deltar kan mötas på lika villkor, oavsett om man är på plats fysiskt eller deltar digitalt   

Fotografiska är en av världens största samlingsplatser för fotografi och en av Sveriges mest populära turistmål. Restaurangen med matkreatör Paul Svensson i spetsen, går med sitt fokus på växtriket i bräschen för det nya medvetna köket Conscious Cuisine. Vi på TALARNAS är stolta över att få samarbeta med Fotografiska i Stockholm.

Skepparholmen Stockholm

Skepparholmen Nacka är ett spa- och konferenshotell vackert beläget i Stockholms innerskärgård i Nacka. Från Stockholm city tar du dig hit på 20 minuter. Naturskön och välgörande miljö nära Stockholm.

Hotel Riviera Strand Båstad

Kom till Hotel Riviera Strand i Båstad och koppla av i beprövad badortstradition. Här bor ni precis vid stranden i en miljö som andas ledighet och modern elegans. Generösa rum och moderna möteslokaler.

Hotel Skansen Båstad

Händelsernas centrum på sommaren, återhämtningens tillhåll på vintern. Med panoramafönster åt havet, Bjäresmaker i köket och härliga gäster året runt, vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning.

Tomas Stålmark

En eventpartner där detaljerna gör skillnaden - allt för att du ska känna dig som gäst på din egen fest. Vi arbetar främst i fyra olika områden - konferenser, galor, sponsorsaktiveringar och publika event.

Steam Hotel

Steam Hotel är ett ångkraftverk från 1917, en plats där nya historier skapas. 18 våningar av industriromantisk stil vid Mälarens strand som andas historia, energi och hopp.

Bergendal

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former.

Strömstad Spa & Resort

Strömstad Spa & Resort har perfekt läge för nya idéer när du vill ha konferens på  Västkusten. Hos oss kan ni varva kreativa möten med ex fartfyllda aktiviteter på havet , ”exotisk” räktrålning och teambuilding.

Såstaholm Stockholm

Förr var Såstaholm pensionat för berömda skåde-spelare. Idag är herrgården ett scenkonstinspirerat konferenshotell perfekt för oförglömliga kick-offer, utbildningar och företagsevent.

Torekov Hotell

Tid för det goda livet. Hotell är det lilla personliga hotellet, med den goda  maten, de sköna spaupp-levelserna och den karga naturen runt knuten. Här får du tid och ro att njuta.

Eventyr

I alla tider har människor berättat. Om händelser, personer de mött och om saker de sett. Bra berättelser engagerar, inspirerar och skapar mening. Det är därför som Eventyr AB skapar upplevelser som berör. 

Hermes Group

Hermes Group skapar  unika upplevelser genom events och företagsresor inom och utanför Sverige. Man arbetar med innehållsplanering som berör med talare som sprider viktiga budskap.

SpringConf

Ska ni arrangera en kickoff, fest, kongress, konferens, jubileumsfirande eller företagsresa? Med kreativitet, engagemang och ett sammansvetsat team hjälper SpringConf er att lyckas med alla era event.

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 073 420 42 75

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart