HEM / SAGT OM OSS

Kunder

”Väldigt bra hela vägen. Lösningsorienterade för att kunna erbjuda vad vi efterfrågade”
Monica Erlandsson, PCO Veterinärkongressen, Veterinary executive secretary, Sveriges veterinärförbund

”Mycket bra! Receptiv, kompetent med en positiv inställning”
Frida Wilkne, VD, Funkia AB

”10 av 10! Vi är mycket nöjda!”
Sophia Häggström, Project Manager, Husker AB

”Mycket lyhörda, positiva och samtidigt tydliga. Proffsiga helt enkelt!”
Stina Ramberg Dahl HR- och kommunikationsdirektör, Locum AB

”Det har varit ett rent nöje att ha med Talarnas att göra - är supernöjd och kommer definitivt att använda den här kontakten igen! Ni gör ett fantastiskt arbete!! Jag kommer tipsa andra om att ni finns"
Marit Gunnarsson, Administratör/HR-stöd, Linköpings kommun

”Perfekt, lyhört, snabb och tydlig respons”
Helena Tauberman, verksamhetschef för Verksamhetsservice inom Region Sörmland

”Fungerade utmärkt!”
Annie Tidholm, Styrelseledamot och ansvarig för föreläsningar, Ledarna inom Handeln

”Mycket proffsigt och trevliga”
Kristina Eliasson, Sveriges Fotterapeuter

”Professionellt!”
Erik Presly, VD Science Park Borås

”Smidigt, proffsigt och trevligt”
Hanna Stenvall Magnusson, Kommunikationschef, Qnet

”Jättebra!”
Anna-Sara Lantz, Konsultchef, Luleå Tekniska Universitet


Profiler

"Samarbetet med Talarnas är alltid positivt, proffsigt och engagerat. Kommunikationen präglas av öppenhet och transparens och något jag särskilt uppskattar är deras engagemang i samhällsfrågor, vilket inte minst visar sig i deras partnerskap med Zelmerlöw & Björkman Foundation. När Det ringer från Talarnas blir jag alltid glad!" Ami Hemviken, föreläsare

”Att få förmånen att samarbete med erfarna, ödmjuka och professionella kollegor som alla vill bidra till en ännu bättre värld att leva i är en ynnest! Jag älskar att samarbete med Talarnas för vi gör varandra bra!”
Susanne Pettersson, föreläsare


Partners

"Genom Talarnas och Zelmerlöw & Björkman Foundations samarbete har jag fått äran att träffa, lyssna och umgås med Talarnas grundare och flera talare från starten 2019. Talarnas har verkligen på ett genuint och passionerat sätt engagerat sig både i vårt arbete med att möjliggöra utbildning för unga som lever i fattigdom och i att sprida ordet om ZBF och hur viktigt det är för människor och företag att engagera sig i något. Ord som beskriver Talarnas för mig är nyfikna, omtänksamma, engagerade och extremt inspirerande! Vi är så glada över att få samarbeta med just Talarnas och rekommenderar såklart till alla som behöver något extra på jobbet eller i andra sammanhang!"
Magdalena Jennstål, Generalsekreterare Zelmerlöw Björkman Foundation

”-Jag har en övertygelse på att bäst relationer vinner och att det är P2P (people to people) istället för B2B som är skillnaden som gör skillnad. När jag tänker på goda relationer och P2P så tänker jag på alla grundarna bakom Talarnas. En talarförmedling av talare, för talare! ”
Svante Randlert, Grundare och VD Wisory, Chefspodden, författare och föreläsare

"Att gå till jobbet och man vet att man ska jobba med gänget på Talarnas sätter ett leende på läpparna redan flera dagar i förväg. Det är ett privilegium att ha ett samarbete med några av sveriges bästa, roligaste och trevligaste talare! Jag längtar redan till nästa gång!"
Andreas Gyllström, Flowercut

"Med sitt varma, professionella sätt och sitt engagerade, kunniga och ständigt aktuella team av fantastiska och inspirerande talare, coacher och utbildare är TALARNAS en perfekt match till vår lovely och lively resort. Vi är mycket glada och stolta över vårt samarbete och möjligheten att erbjuda våra gäster allt vad allra bästa TALARNAS kan tillföra och bidra med som sparringpartner när man vill få hjälp att göra bra bättre!" 
Annika Fritzén, Director of Marketing & Brands - Strömstad Spa & Resort

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart