TALARNAS frukostföreläsningsvecka, FEM-I-RAD, den 23 november

Martin Schibbye & Brit Stakston: Pandemin vs Demokratin

Välkommen in till oss och vad glada vi blir för att du hamnade just här!

Du är anmäld till måndagen den 23 november då journalisten Martin Schibbye och mediestrategen Brit Stakston står på scenen. De har undersökt situationen i över 50 länder och kommer att berätta om de stater som använt pandemin som ursäkt för att inskränka demokratin och de mänskliga rättigheterna. Men också om undantagen där demokratin segrat när motsättningarna skärpts. 

(Här låg det en länk i samband med sändningen.)

Det är precis den här länken du ska klicka på för att komma rakt in till vår morgon den 23 november, vi startar exakt kl. 07.30. Och, precis som alltid, rekommenderar vi att du klickar in dig i god tid så att det inte blir trängsel i sista minuten i bredbandens universum.

Här är länken till boken om Martin och Johans liv som diktaturens fångar.

En morgon som arrangeras av TALARNAS tillsammans med våra partners Skansen BåstadZelmerlöw & Björkman Foundation och Flowercut.

PS. Du vet att du kan vinna både böcker och hotellövernattningar om du hjälper oss att bjuda in några kollegor eller andra yrkesverksamma människor i ditt nätverk till den här dagen? I ditt bekräftelsemail fick du information om hur man gör.


Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart