TALARNAS frukostföreläsningsvecka, FEM-I-RAD, den 24 november

Magdalena Forsberg: Vad krävs för att lyckas?

Välkommen in till oss och vad glada vi blir för att du hamnade just här!

Du är anmäld till tisdagen den 24 november då den fantastiska Magdalena Forsberg har ordet. Hon som vet att genvägar inte går att ta om man ska lyckas, vare sig det handlar om idrott eller dans. Men hur ska man orka, hur ska man lyckas, vad är det som avgör och vad vill jag egentligen offra för att komma dit? Hör Magdalena berätta om det hon har insett krävs.

(Här låg det en länk i samband med sändningen.)

Det är precis den här länken du ska klicka på för att komma rakt in till vår morgon den 24 november, vi startar exakt kl. 07.30. Och, precis som alltid, rekommenderar vi att du klickar in dig i god tid så att det inte blir trängsel i sista minuten i bredbandens universum.

En morgon som arrangeras av TALARNAS tillsammans med våra partners EventyrZelmerlöw & Björkman Foundation och Flowercut.

PS. Du vet att du kan vinna både böcker och hotellövernattningar om du hjälper oss att bjuda in några kollegor eller andra yrkesverksamma människor i ditt nätverk till den här dagen? I ditt bekräftelsemail fick du information om hur man gör.


Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart