TALARNAS frukostföreläsningsvecka, FEM-I-RAD, den 25 november

Robert Karjel: Att göra det otänkbara hanterbart

Två morgnar har vi sänt frukostföreläsningar från vår studio - utan problem - men onsdagen den 25 november ville tekniken inte. Istället för att orsaka försening för alla som har andra planer för onsdagen, än att vänta på att problemet blir löst, väljer vi att sända onsdagens föreläsning om ”hur man gör det otänkbara hanterbart” med Robert Karjel och Christina Stielli som moderator också på måndagen den 30 november..

Måndagen den 30 november kl 07.30 får du då se den briljanta Robert Karjel prata om hur vi måste göra det otänkbara hanterbart och hur vi gör det. Han reflekterar ur egna erfarenheter kring vad kriser och omvälvande händelser gör med människor och samhällen och de möjligheter som faktiskt uppstår när strukturer och gamla sanningar inte längre kan ge någon vägvisning om hur man nu ska fortsätta framåt.

(Här låg det en länk i samband med sändningen.)

Det är precis den här länken du ska klicka på för att komma rakt in till vår "extramorgon" den 26 november, vi startar exakt kl. 08.30. Och, precis som alltid, rekommenderar vi att du klickar in dig i god tid så att det inte blir trängsel i sista minuten i bredbandens universum.

Här är länken till några av Roberts böcker.

En morgon som arrangeras av TALARNAS tillsammans med våra partners SkepparholmenZelmerlöw & Björkman Foundation och Flowercut.

PS. Du vet att du kan vinna både böcker och hotellövernattningar om du hjälper oss att bjuda in några kollegor eller andra yrkesverksamma människor i ditt nätverk till den här dagen? I ditt bekräftelsemail fick du information om hur man gör.


Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart