TALARNAS frukostföreläsningsvecka, FEM-I-RAD, den 27 november

Martin Mutumba: Äkta hela vägen

Välkommen in till oss och vad glada vi blir för att du hamnade just här!

Du är anmäld till fredagen den 27 november då du får möta Martin Mutumba och lyssna på hans hisnande berättelse som både började och slutade när han i augusti 2018 var tvungen att kliva av sin karriär som kreativ yttermittfältare i AIK. Om saknaden till fotbollen, demoner och känslan av misslyckande som han nyligen sammanställt till en bok skriven av journalisten Erik Niva. 

(Här låg det en länk i samband med sändningen.)

Det är precis den här länken du ska klicka på för att komma rakt in till vår morgon den 27 november, vi startar exakt kl. 07.30. Och, precis som alltid, rekommenderar vi att du klickar in dig i god tid så att det inte blir trängsel i sista minuten i bredbandens universum.

Här är länken till Martins bok.

En morgon som arrangeras av TALARNAS tillsammans med våra partners Mondial FörlagZelmerlöw & Björkman Foundation och Flowercut.

PS. Du vet att du kan vinna både böcker och hotellövernattningar om du hjälper oss att bjuda in några kollegor eller andra yrkesverksamma människor i ditt nätverk till den här dagen? I ditt bekräftelsemail fick du information om hur man gör.


Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart