TALARNAS frukostföreläsningsvecka, FEM-I-RAD, den 10 september

Timothy Collins & Hugo LePrince: F*ck it, vi kör

Trots deras unga ålder 22 och 25 år har entreprenörerna Timothy Collins och Hugo LePrince redan placerat sig på Forbes prestigefyllda lista ”30 under 30” och utsetts till ”Top Power Players  av Business Insider. På mindre än två år har de tagit sitt bolag Creed Media från en liten källare till ett bolag med 40 anställda och som har omsatt 80 miljoner kronor. Den här morgonen kommer de prata om hur det enbart är du själv som sätter begränsningarna för vad du kan lyckas uppnå. De kommer visa på vikten av ett fokuserat mindset, och hur man inspirerar alla i en ung organisation till att tro på sin förmåga att klara av alla de utmaningar som de ställs inför. Ung eller gammal – vi är övertygade om att alla har något att hämta av denna digitala superduo som gjort sig kända för sin unika förmåga att tala till den unga generationen via sociala medier.

Sändningen startar kl 8.30 den 10 september.

Boka föreläsningen

Vill du att Timothy & Hugo kommer till ditt företag, myndighet eller organisation för att inspirera er? Hör av dig direkt till oss så löser vi det!

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart