TALARNAS frukostföreläsningsvecka, FEM-I-RAD, den 19 november

Annika R Malmberg: "Framgångsrik feedback i team"

Annika är föreläsaren som gjort succé med sin humorföreställning Relationsshowen som nu är ute på turné och snart är aktuell med sin nya bok Relationskompassen -10 knep för att inte tappa bort varandra.
Den här fartfyllda morgonen kommer hon på sitt underhållande och unika sätt visa hur vi alla kan bli bättre på att använda feedback som ett verktyg att stärka teamet och gruppen. Annika är författare till boken Ta skit! och gör det till guld och vet vilken skillnad rätt använd feedback kan göra för att vi ska lyckas ännu bättre som team. Problemet är att vi ofta är så dåliga på att vara uppriktiga mot varandra. 

Tycker du kritik är jobbigt att både få och ge? Vill du skratta? Då är det här en morgon som du för allt i världen inte ska missa.

Sändningen startar kl 8.30 den 19 november.

(Fem-i-Rad-föreläsningarna är bara tillgängliga när de sänds. De går inte att se i efterhand.)

Boka föreläsningen

Vill du att Annika kommer till ditt företag, myndighet eller organisation för att inspirera er? Hör av dig direkt till oss så löser vi det!

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart