TALARNAS frukostföreläsningsvecka, FEM-I-RAD, den 27 april

Anja Pärson: "Hur hitta kraft i utmanande situationer?"

Med 42 världscupssegrar, ett OS-guld, ett OS-silver, fyra OS-brons, sju VM-guld, två VM-silver och fyra VM-brons är Anja Pärson en av världens främsta kvinnliga idrottare genom tiderna. Anja är dessutom unik med att ha tilldelats bragdguldet två år i följd. Anja Pärson är en folkkär profil, en populär TV-personlighet och en mycket uppskattad föreläsare. Och nu finns hon på TALARNAS! 

Med avstamp i sin idrottskarriär kommer Anja den här morgonen dela med sig av några viktiga händelser som väcker både skratt och eftertanke. Med sin unika och engagerande berättelse ger hon inspiration till att våga gå sin egen väg, att hitta kraft i utmanande situationer - och att vara bäst när det gäller. Alla kanske inte kan ta hem en OS-medalj, men alla kan ha något att vinna av att lyssna på Anja den här onsdagsmorgonen när hon talar om hur man under tuffa tider hittar motivation, inspiration och mod.

Sändningen startar kl 8.30 den 27 april.

(Fem-i-Rad-föreläsningarna är bara tillgängliga när de sänds. De går inte att se i efterhand.)

Boka föreläsningen

Vill du att Anja kommer till ditt företag, myndighet eller organisation för att inspirera er? Hör av dig direkt till oss så löser vi det!

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart