TALARNAS frukostföreläsningsvecka, FEM-I-RAD, den 28 april

Kristina Hagström Ilievska och Frida Boisen: "Våga våga på jobbet"

"Bra idé! Det ska vi titta på!", "Jag ska fundera på det!", "Det vore kul men…".  Förändring, att våga prova nytt, är något alla pratar om men allt för ofta tvekar inför i verkligheten. Lugn, du är inte den enda som känner igen sig och lösningar finns. 

Den här morgonen kommer Kristina Hagström Ilievska och Frida Boisen, aktuella med sin nya bok Våga, våga, visa hur man med rätt metodik kan skapa förutsättningar att utveckla organisationer genom människorna som arbetar där. I sin bok Våga Våga baserad på egna erfarenheter och på studier av organisationer och individer som lyckats förändra har de skapat en egen modell för förändring som de kallar Transformatorn. I boken utgår de från ett personligt perspektiv men nu kan vi dela med oss av en hemlighet; Boken har en businessedition. Och det är denna du ska du få en teaser på denna torsdagsmorgon.

Sändningen startar kl 8.30 den 28 april

(Fem-i-Rad-föreläsningarna är bara tillgängliga när de sänds. De går inte att se i efterhand.)

Boka föreläsningen

Vill du att Kristina och Frida kommer till ditt företag, myndighet eller organisation för att inspirera er? Hör av dig direkt till oss så löser vi det!

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 08 410 168 88

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart