Välkommen till TALARNAS FEM-I-RAD

Enkelt förklarat, en föreläsning varje morgon, fem dagar i rad. Som en liten rabatt av krokusar i olika färger står våra föreläsare beredda att ge dig och dina kollegor en väldigt bra start på dagen.  Digitalt förstås, så att du kan vara med varhelst du befinner dig. 

I vintras hade vi det stora nöjet att få ta emot tusentals deltagare till vårt event Fem-i-Rad. Nu är det dags igen. 

Precis som då kan du anmäla dig till alla föreläsningar, en eller två eller precis så som du vill och önskar. Sändningarna startar samma tid varje morgon, kl. 08.30 och pågår till 09.15. Och sänds då, och enbart då! Programmet för varje dag bjuder dig på en föreläsning, intervjuer och angelägna konkreta tips för det som är aktuellt just nu. Vårens laguppställning? Vi är så stolta över att kunna presentera den här superfemman av föreläsningar och talare:

Måndagen den 3 maj - Corona Express - Livet efter pandemin
med Per Schlingmann och Kjell A Nordström 

Varför kan pandemin ses som en tidsmaskin? Inom vissa områden, som digitaliseringen, tar vi sjumilakliv framåt i tiden. Inom andra förflyttar vi oss bakåt. Vilka förändringar blir varaktiga och vilka kommer att klinga av? Och hur kan man agera för att ta vara på de möjligheter som uppstår? Missa inte när två av landets mest spännande framtidsspanare, Per Schlingmann och Kjell A Nordström, bjuder på sina bästa insikter om livet efter pandemin

Tisdagen den 4 maj - Maxa tillit och kommunikation i förändringens tid
med Karin Zingmark 

På tisdagens morgon möter du Karin Zingmark. En stjärna på föreläsarhimlen och ständigt anlitad för att prata om den snabbt föränderliga omvärldens påverkan på organisationer och de förutsättningar som krävs för att kunna hantera ständig förändring. Karin kommer varva konkreta tips med intressanta exempel för att bygga och vårda team som präglas av tillit kryddat med modig och transparent kommunikation.

Onsdagen den 5 maj - Slösa aldrig bort en kris
med Mustafa Can 

När vi har avhandlat de politiska, ekonomiska och medicinska utmaningarna och erfarenheterna av pandemin – hur blir det med de existentiella lärdomarna? Möt författaren och journalisten Mustafa Can som tar oss med på en personlig och poetisk föreläsning om varför en kris aldrig ska slösas bort. Om hur sammanlänkade vi faktiskt är till varandra. Oavsett vilka och vad vi är. Det blir en morgon med hopp och framtidstro. Det kan vi lova!

Torsdagen den 6 maj - Hellre arg än död

med Marie Niljung  

Det vi alla pratar om men ingen vill prata om, den ökande psykiska ohälsan som gör oss andlösa inför livets bräcklighet. Vi är stolta över att kunna presentera Marie Niljung, en av landets främsta föreläsare inom suicid och psykisk ohälsa. En viktig morgon med kunskap om hur vi kan identifiera ohälsan och faktiskt rädda liv genom att förstå mer och våga mer.

Fredagen den 7 maj - När värdering blir diskriminering
med Hanna Gerdes 

Kan man råka diskriminera någon för att man vill vara snäll? Får en arbetsgivare bestämma vilka kläder personalen ska ha på sig? Var går gränsen mellan skämt och trakasserier? Diskrimineringslagen gäller på våra arbetsplatser, i skolan, inom vården och i affären. Men när blir värdering diskriminering? Missa inte denna underhållande och pedagogiska föreläsning, där folkrättsjuristen Hanna Gerdes reder ut vad lagen egentligen säger.

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 073 420 42 75

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart