Välkommen till TALARNAS FEM-I-RAD

Välkommen till frukostföreläsningsveckan FEM-I-RAD 15-19 november tillsammans med oss på TALARNAS och några av våra utvalda profiler! 

Nu går vi verkligen mot ljusare tider. Sverige och världen öppnar upp och allt stabiliserar sig en smula. Vi välkomnar dig till TALARNAS nu etablerade frukostföreläsningsvecka FEM-I-RAD. Temat denna gång, när folk börjar komma tillbaka till kontoret, är TEAM och SAMARBETE. 

Under vecka 46 ställer vi fem av våra bästa talare längst fram, varje morgon kl. 08.30, för att de ska kunna ge sina bästa tips kring hur man får till samarbetetfår med sig alla och bygger laget. Du väljer. En eller två eller alla föreläsningar.

Anmälan gör du längst ned på den här sidan och du kommer att upptäcka att det finns massor att vinna av att ta med alla kollegor in i webbsändningen.


Veckans program:

Måndagen den 15 november - ”Otänkbart igår - det enda möjliga idag” med Sissela Kyle

Sissela har genom åren underhållit med humor och allvar på scen, film, TV och radio. Den här morgonen kommer hon visa hur samarbete på riktigt kan göra skillnad. I år är det hundra år sedan Sveriges kvinnor för första gången gick till valurnorna som fullvärdiga medborgare. Vägen dit var en resa där tidens normer och sanningar utmanandes. 

Sisselas föreläsning om en av de mest turbulenta epokerna i modern tid är lika lärorik som rolig. Det som är omöjligt idag är norm i morgon. Förändringen sker hela tiden och vi är en del av den.

Tisdagen den 16 november - "Att skickliggöra varandra" med Anders Lundin

Med sin unika förmåga att skapa närhet och närvaro och med en gedigen erfarenhet från lagidrotten kommer Anders Lundin denna morgon visa på sambandet mellan träning och resultat. Anders upprepar ofta: "Allt det vi tränar på vi blir vi ofta bättre på, men frågan är vad tränar vi på?"

Som pedagog, idrottsledare, elittränare och före detta förbundskapten i handboll samt expert på förändring och värderingsarbete har Anders en solid grund att stå på när det gäller att lotsa oss rätt bland alla utmaningar som väntar när vi ska lyckas med samarbetet. Vill du lyssna till en talare som alltid får högsta betyg på sina utvärderingar då ska du anmäla dig till den här föreläsningen.

Onsdagen den 17 november - "Mot toppen - tillsammans!"
med Renata Chlumska

Inspireras denna morgon av Renatas erfarenheter från expeditioner till några av världens högsta berg där konsekvenserna av lagarbete och samarbete blir extremt tydliga. 

Alla ställs vi inför utmaningar. Även om vi inte väljer våra uppförsbackar kan vi välja hur vi hanterar dom. Vår attityd, inställning och hur vi förhåller oss till det som händer är avgörande för resultatet. Och Renata vet vad hon pratar om, vad som krävs för att nå toppen – och ta sig tillbaka ner igen.

Torsdagen den 18 november - "Mentalt teamwork" med Gunnar Söderström

En bra känsla leder till en bra prestation, häng med på hur man skapar en bra känsla först hos sig själv och sedan sprider den till andra. I den här tankeväckande föreläsningen visar Gunnar Söderström vilken skillnad det blir när vi tar ansvar för vårt eget och varandras välmående och hur det kan göra underverk för arbetsvardagen. 

Vilket energiavtryck på människor omkring oss gör vi under en dag? Hur kan vi öka den mentala kraften och arbetsglädjen hos oss själva och våra medmänniskor? Gunnar skapar tankar, skratt och energi att bära med sig länge.

Fredagen den 19 november - "Framgångsrik feedback i team" med Annika R Malmberg

Annika är föreläsaren som gjort succé med sin humorföreställning Relationsshowen som nu är ute på turné och snart är aktuell med sin nya bok Relationskompassen -10 knep för att inte tappa bort varandra.

Den här fartfyllda morgonen kommer hon på sitt underhållande och unika sätt visa hur vi alla kan bli bättre på att använda feedback som ett verktyg att stärka teamet och gruppen. Annika är författare till boken Ta skit! och gör det till guld och vet vilken skillnad rätt använd feedback kan göra för att vi ska lyckas ännu bättre som team. Problemet är att vi ofta är så dåliga på att vara uppriktiga mot varandra. 

Tycker du kritik är jobbigt att både få och ge? Vill du skratta? Då är det här en morgon som du för allt i världen inte ska missa.

Sociala media

”icon””icon””icon”

KONTAKT

Talarnas Sverige AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Tel. 073 420 42 75

E-post: hej@talarnas.se

KUNDCENTER

Om oss
Kontakt
Press

NYHETSBREV.

Vi tycker om att dela med oss av tips och råd, artiklar, överraskningar och nyheter. Vi blir så glada om du vill prenumerera på vårt fina nyhetsbrev.

ANMÄL DIG HÄR

© TALARNAS SVERIGE AB  |  Om cookies  |  Sitemap  |  Mina sidor
Powered by SiteSmart